Huhu, tulin äsken Mikkelistä! :D Olin kavereiden kanssa kuuntelemassa Mikkelin ja Kuopion kaupunginorkesteria. Käyn sellasta musiikin historiaa käsittelevää kurssia, ja sen takia jouduin menee kuuntelee sitä orkesteria (en siis menny vapaaehtoisesti! D:)

Oli ihan jees kuunnella, mutta kyllä siinä välistä ehti tulla tylsää ja repeiltiin vaan yhen kaverin kanssa meidän koomisille kuvillemme joita olimme ottaneet aikaisemmin :D Orkesteri soitti kyllä ihan hyvin. Suurin osa niistä soittajista oli ihan poker facena, mutta siellä oli muutama valikoitu yksilö joiden joka ikinen ajatuksen kipinä näkyi kasvoina sellaisina ilmeinä joita voisi kuvitella ihmisten kasvoille silloin kun he ovat paskalla. Väliajalla söin mokkapalaa ja trip-mehua :3 Ja sit takas kuuntelee. Oli kyllä jännä kokemus, se tunnelma oli niin juhlava että kaltaiseni eräjorma häkeltyi ihmetyksestä :O

Tulin vasta ihan äsken kotiin. Kello on 22.26 ja olen TODELLA väsynyt. Koulussa oli ollut rankka päivä ja vieläpä liikuntaa, ja sit illalla vielä tää melko pitkä konsertti. En tiedä mikä idea oli tulla tänne vielä kirjoittelee tästä päivästä kun en osaa yhtään kirjoittaa kun olen niin väsynyt D: Aion huomenna vielä piirrellä ja kirjoitella lisää koska huomenna on mun SYNTTÄRIT, yeah!!

Nonii taidan mennä nuq.